Affiliate Norge
Affiliate programmer
Annet

Affiliate Tjene Penger På Tradedoubler Partnerprogram

Affiliate Tilbyder
Informasjon om partnerprogrammet
TradeDoubler er et alsidig partnerprogram, hvor en rekke tilbydere er samlet under et tak. Her kan du selv gå inn og velge de affiliateprogrammene du selv ønsker. TradeDoubler er et av det største partnerprogrammet du kan koble deg til, og har en rekke programmer i forskejllige kategorier. Dersom du har nettsider som retter seg mot andre land, kan du også søke affiliateprogrammer i de landene som er aktuelle for din nettside.
Land
Tradedoubler er et verdensomspennende selskap, som tilbyr sine affiliateprogrammer i de fleste land.
Type affiliateprogram
De fleste partnerprogrammene TradeDoubler tilbyr, er basert på fast provisjon pr salg eller lead. Dette gjelder i hovedsak salg av kredittkort, reise, flybilletter, osv. Nettbutikker som selger klær, sko, elektronikk og liknende, tilbyr som oftest prosenter av salgssummen. Prosenten av salgssummen ligger normat mellom 4 til 10 prosent. Tradedoubler sine affiliateprogram har få eller ingen partnerprogram som betaler per klikk. Partnerprogrammene til TradeDoubler er langsiktige, og mange av dem har vært med i mange år.
Utbetalinger
Når salgene og registreringene er godkjent, blir disse fakturert hver enkelt affiliate tilbyder påfølgende måned (1 i hver måned), Afilliate tilbyder har da normalt en måneds betalingsfrist. Når Affiliate tilbyder har betalt fakturaen vil pengene utbetales deg. Normalt tar det 2 måneder fra salget er registrert, til du får overført pengene til din konto. Minimum utbetalt er 500,- NOK.
Annet
TradeDoubler er et program som anbefales. Det har sine feil og mangler, men disse faller bort når du ser mulighetene affiliateprogrammene har for din nettside. Kundeservicen er en ting TradeDoubler kan jobbe med, det er lang ventetid på tilbakemeldinger vi kontaktskjemaet på nettsiden. Har du korte spørsmål, vil det nok være mer effektift å ringe dem. Enkelte av partnerprogrammene har en lei tendens til å være treige med å betale fakturaen, så det er ikke en regel at pengene står på din konto etter 2 måneder. Tross dette, så er TradeDoubler spekket med positive ting, så de fleste negative tingene blir bare til bagateller du registrerer men fort glemmer.
Søk på Tradedoubler sitt affiliateprogram
Meld deg på Tradedoubler sitt partnerprogram HER
Copyright © 2012 - 2018 Scandinavian Web AS