Affiliate Norge
Affiliate programmer
Annet

Netbooster affiliate og Partnerprogram

Affiliate Tilbyder
Informasjon om partnerprogrammet
Netbooster er stort sett bare tidligere Guava Media i ny drakt, og det er fortsatt helt gratis å melde seg inn i nettverket. Affiliateprogrammene til Netbooster er av variert slag. Noen av dem er rene leadskampanjer over en kortere periode, mens noen av programmene er prosentvis andel av salgene i kjente og mindre kjente nettbutikker med langtidskontrakt. Netbooster har en ryddig nettside som gir deg den informasjonen du ønsker. Her finner du lett oversikt over inntjening og statistikk, eller nye affiliateprogrammer.
Land
Programmene er i første omgang for landene Sverige, Norge, Danmark og Finland.
Type affiliateprogram
Som de fleste slike tilbydere av affilateprogram, så er det i hovedsak mest leads i forskjellige varianter innen abonnement og kredittkort som går igjen. Det ser ut til at Netbooster satser på leads med en god kvalitet. Man finner også en del affilateprogram innen nettbutikker for tøy, dyreutstyr og liknende. Det er en rekke kredittkort programmer som gir god konvertering.
Utbetalinger
Utbetalinger skjer en gang i måneden. Du kan selv bestemme minstebeløp for utbetaling med valgene 70 euro, 100 euro, 500 euro eller 1000 euro
Annet
Netbooster sitt partnerprogram tilbyr jevnt over bra affiliateprogram, og du kan kontakte support via tlf, e-post, skype og via MSN dersom du har spørsmål angående deres affiliateprogram.
Søk på Netbooster sitt affiliateprogram
Meld deg på Netbooster sitt Affiliateprogram HER
Copyright © 2012 - 2018 Scandinavian Web AS