Affiliate Norge
Affiliate programmer
Annet

Google Ads Partnerprogram

Affiliate Tilbyder
Informasjon om partnerprogrammet
Google AdSense er vel det mest brukte affiliateprogram som er i bruk både i norge og resten av verden. Google AdSense lar deg tilpasse reklamen til den størrelsen som passer deg best for din nettside. Her kan du velge mellom tekstlinker eller bilde. Det geniale med Google AdSense partnerprogram er at du limer inn script koden, så finner Google AdSense den reklamen som er mest relevant for hver enkelt side. Du kan selv regulere hvem som ikke får lov til å reklamere på siden din gjennom filteret i panelet. Dette kan være en fordel, dersom du ønsker å stenge ute konkurrenter fra å reklamere på din side gjennom Google AdSense.
Land
Affiliateprogrammet til Google passer til alle land. Ettersom Google Adsense selv finner den rette reklamen på hver enkelt side automatisk, vil også partnerprogrammet til Google AdSense registrere riktig språk på siden.
Type affiliateprogram
Google AdSense sitt Partnerprogram er kunn basert på klikk betaling. Betalingen per klikk er avhengig av tilbydere og bud på reklamen som blir lagt ut på nettsiden din. I snitt ligger et klikk på rundt 1-2 kroner, men dette er avhengig av hvilken nisje din nettside omhandler.
Utbetalinger
Google AdSense betaler ut opptjente penger i slutten av påfølgende måned for sitt Affiliateprogram. Dvs at det du tjener i januar, vil bli utbetalt i slutten av februar. Google AdSense har en minimum utbetaling på 500 kroner. Den totale inntekten kan variere noe fra hva du faktisk får utbetalt. Dette skyldes ofte at Google AdSense anser noen av klikkene for ugyldige, eller at klikkprisen er justert.
Annet
Du trenger bare en konto, selv om du har flere nettsider. Nye nettsider er automatisk klarert, det er bare opp til deg at ikke innholdet er i strid med Googles retningslinjer. Det er viktig at du IKKE klikker på annonsene på din egen side. Dette kan føre til at kontoen din stenges, og alle pengene du har tjent opp vil ikke bli utbetalt. Det kan gå flere år før du får lov til å opprette en ny Google AdSense konto. Du skal heller ikke be kompiser eller familie klikke på reklamen, det blir ført som ugyldige klikk og fører til stengt konto. Dersom du tror eller vet at det er blitt utført ugyldige klikk, bør du bruke skjemaet til Google AdSense som heter Kontaktskjema for ugyldige klikk. Det er ingen vits å kontakte Google AdSense, de kontakter deg dersom det er nødvendig.
Søk på Google Ads sitt affiliateprogram
Meld deg på Google Ads sitt partnerprogram HER
Copyright © 2012 - 2018 Scandinavian Web AS