Affiliate Norge
Affiliate programmer
Annet

AWIN Affiliateprogram

Affiliate Tilbyder
Informasjon om partnerprogrammet
AWIN (tidligere Zanox) er et europeisk affiliateprogram, med en rekke kjente tilbydere av partnerprogram. AWIN har en del unike norske partnerprogram som man ikke finner hos andre tilbydere. AWIN er ikke en av de mest kjente affiliateprogrammene i norge, men har absolutt en rekke gode partnerprogram til at det er verd å melde seg på. Dersom man har en nettside som retter seg mot forbrukere i mellom-europa, så vil AWIN være midt i blinken.
Land
Europa
Type affiliateprogram
AWIN tilbyr fast betaling pr leads, samt prosentvis provisjon av salg. Det tilbys også noen pay pr click, men dette gjelder få eller ingen norske programmer.
Utbetalinger
Utbetalingene hos AWIN sitt affiliateprogram har utbetaling en gang pr måned. Man velger selv minimumsutbetaling som starter på 25 euro. AWIN gir deg muligheten til å sette opp flere betalingskontoer, med forskjellige grenser for utbetaling. Man kan da enkelt bytte mellom de forskjellige kontoene for utbetaling.
Annet
AWIN er et helt ok affiliateprogram, som tilbyr en del unike partnerprogram. Når det er sakt så kommer det ganske klart frem at Norge ikke er det største satsningsområdet. Nettsiden er litt rotete, og det tar litt litt tid å finne alle partnerprogrammene som passer for det norske markedet. AWIN er jevnt over et greit affiliateprogram, det er gratis, så det er ingen grunn til å la være å melde seg inn som partner.
Søk på AWIN sitt affiliateprogram
Meld deg på AWIN sitt affiliateprogram HER
Copyright © 2012 - 2018 Scandinavian Web AS